Per Nielsen og Sønderskov-Skolens Harmoni-orkester spiller koncert

15. april 2019 Kultur

Sønderskov-Skolen og Sønderborg Musikskole glæder sig til, at indbyde til Festkoncert i Festsalen på Sønderskov-Skolen tirsdag den 30 april klokken 19 på Sønderskov-Skolen.

Festkoncerten er kulminationen på tre års stor, musikalsk aktivitet omkring Projekt Harmoniorkester, som dermed munder ud i den officielle stiftelse af “Sønderskov-Skolens Harmoniorkester”.

Det skriver skolen i en pressemeddelelse.

Omdrejningspunktet for Festkoncerten er naturligvis orkestrets 19 musikanter, der byder på et mangfoldigt repertoire lige fra James Bond Theme til Sønderskov-Sangen, arrangeret specielt til lejligheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orkestrets protektor, trompetist Per Nielsen er solist ved festkoncerten og hele koncerten bakkes op af en særdeles velspillende MGK rytmegruppe.

Projekt Harmoniorkester begyndte i 2016,i et tæt samarbejde imellem Sønderskov-Skolen og Sønderborg Musikskole. Målet er at give alle elever mulighed for at finde glæden ved at spille et instrument og fastholde eleverne i musikken.

Sønderskov-Skolen har historisk stolte, musikalske traditioner, og det var da også helt naturligt for trompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester, Per Nielsen at takke ja til at være protektor for det ny orkester. Per Nielsens imponerende, musikalske karriere startede nemlig på Sønderskov-Skolen, hvor han som elev lærte at spille trompet i skolens orkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderskov-Skolens Harmoniorkester har gradvis øget aktivitetsniveauet igennem projektfasens tre sæsoner og eleverne er efterhånden ganske scenevante med mange koncerter i bagagen. Og lige nu øves der ekstra flittigt på et stort og festligt repertoire, som finpudses med en intensiv øve-weekend lige op til koncerten.

Vær med til at fejre deres musikalske milepæl med denne herlige koncert med fri entré.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...