Per Vers slipper sine finurlige ordspil løs i Sønderborghus

8. februar 2019 Kultur

Per Vers har været her længe og den 15. marts er han i Sønderborghus fra klokken 20.

I år er det femogtyve år siden han som syttenårig vandt “Årets Rapper”, Danmarks første landsdækkende rap-battle, som han vandt 1, 2, 3 gange og trak sig ubesejret tilbage for at fokusere på sine sange og egne shows. Han har været både DMA-nomineret og Ugens Uundgåelige, men har bibeholdt sin skæve hjerne som sit kunstneriske kompas, skriver Sønderborghus.

Per Vers’ tekster har altid været fulde af ordspil, humor og en uniksprogbegavelse som ikke kun har fornøjet hiphop crowden men også lyriknørder, lærere og litterater, og er blevet præmieret med priser som Spoken Word Prisen, Dan Turèll Medaljen og Danmarks fineste sproglige udmærkelse: Modersmål-Prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Knust Kunst smelter hans altid vildt rimende og detaljerige tekster sammen med tyve, tredive og i et tilfælde halvtreds år gamle stemmer, som han i samplet form samtaler med. Han kalder det ‘at snakke med skiver’, og han har aldrig lydt bedre.

Per Vers skyder hul i tidens toner og trends og tendenser og går egne veje.

Skal du ha’ den oplevelse med, så KØB din BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...