Peter Buhl: Trods 40 år i Augustenborgs revy har jeg stadig meget at lære

3. marts 2018 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Instruktør, komponist, tekstforfatter, musiker og meget mere, Peter Buhl fra Als Revyen er optimist, når det gælder dette års revy, Det Rene Guld, som har premiere på torsdag.

“Det går rigtigt godt med alting og sidste weekend havde vi Pia Rosenbaum til at komme med ideer til hvert enkelt af vores numre. Det gav rigtigt meget”, siger Peter Buhl til SønderborgNYT.

Peter Buhl synes selv, han har lært rigtigt meget gennem de 40 år, hvor han har været en del af revyen.

“Når jeg er instruktør, så bruger jeg rigtigt meget tid på nogle ting, som Pia Rosenbaum lige klarer på et øjeblik. Så der er altså forskel på professionelle og vi andre. Der er stadig meget at lære”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Startede med ord og teknik

Dengang Peter Buhl begyndte, var det i Augustenborg Revyen og den skiftede så navn til Als Revyen efter kommunesammenlægningen.

 

“Vi skulle jo have et byråd, som vi kunne skrive numre ud fra”, siger han som forklaring på vaneskiftet for ti år siden.

Peter Buhl sad i kulissen i de første år i Augustenborg Revyen.

“Jeg var tekniker og tekstforfatter og da de så ikke længere ville have en tekniker siddende ude bagved, begyndte jeg også at skrive musik til revyen”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere blev han medinstruktør.

“Og så sprang de to andre fra og så stod jeg alene med det”.

Ledige pladser torsdag og søndag

Du kan stadig få dig en billet til premieren på Det Rene Guld i Kultursalen i Augustenborg torsdag aften – og du kan krydse fingre og satse på, du kan få en af de få billetter til forestillingen søndag eftermiddag.

Billetter kan Købes HER

19. juli 2024 112, Sønderborg

Indbrudstyven fik ikke noget med sig

19. juli 2024 112

Natten mellem onsdag og torsdag var der indbrud i en garage på Lambjergskovvej i Vollerup. “Gerningsmanden havde brudt døren til garagen op og det er tydeligt, at han har været indenfor. Men det ser ikke ud til, der er stjålet noget”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

Læs mere...