Peter Buhl: Trods 40 år i Augustenborgs revy har jeg stadig meget at lære

3. marts 2018 Uncategorized

Instruktør, komponist, tekstforfatter, musiker og meget mere, Peter Buhl fra Als Revyen er optimist, når det gælder dette års revy, Det Rene Guld, som har premiere på torsdag.

“Det går rigtigt godt med alting og sidste weekend havde vi Pia Rosenbaum til at komme med ideer til hvert enkelt af vores numre. Det gav rigtigt meget”, siger Peter Buhl til SønderborgNYT.

Peter Buhl synes selv, han har lært rigtigt meget gennem de 40 år, hvor han har været en del af revyen.

“Når jeg er instruktør, så bruger jeg rigtigt meget tid på nogle ting, som Pia Rosenbaum lige klarer på et øjeblik. Så der er altså forskel på professionelle og vi andre. Der er stadig meget at lære”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Buhl har brændt for revyen i Augustenborg i hele 40 år.

Startede med ord og teknik

Dengang Peter Buhl begyndte, var det i Augustenborg Revyen og den skiftede så navn til Als Revyen efter kommunesammenlægningen.

“Vi skulle jo have et byråd, som vi kunne skrive numre ud fra”, siger han som forklaring på vaneskiftet for ti år siden.

Peter Buhl sad i kulissen i de første år i Augustenborg Revyen.

“Jeg var tekniker og tekstforfatter og da de så ikke længere ville have en tekniker siddende ude bagved, begyndte jeg også at skrive musik til revyen”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere blev han medinstruktør.

“Og så sprang de to andre fra og så stod jeg alene med det”.

Ledige pladser torsdag og søndag

Du kan stadig få dig en billet til premieren på Det Rene Guld i Kultursalen i Augustenborg torsdag aften – og du kan krydse fingre og satse på, du kan få en af de få billetter til forestillingen søndag eftermiddag.

Billetter kan Købes HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...