Pigekoret synger i Sct. Marie-kirken

10. december 2015 Kultur

En meget traditionsrig julekoncert i Sct. Marie Kirke markerer afslutningen på pigekoråret i Sønderjysk Pigekor og Drengekor. Koncerten får i år besøg af et gæsteensemble og det er LINAK-koret.

Den traditionsrige julekoncert plejer at være et stort tilløbsstykke og en stuvende fuld Sct. Marie Kirke danner en smuk ramme om en julekoncert, hvor der er garanti for at komme i julestemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi synger de traditionelle sange, men forsøger også altid at finde nye toner og sange til at sætte lidt ekstra jule-krydderi på koncerten”, siger dirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Koncerten foregår søndag d. 20. december kl. 16 i Sct. Marie Kirke og billetter á kr. 50 kan købes ved indgangen fra kl. 15:15.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...