Pigekoret synger julens sange i Sct Marie Kirke

11. december 2017 Kultur

Efter nogle hektiske uger med mange koncerter, synger Sønderjysk Pigekor og Drengekor julen ind en sidste gang, inden koret går på juleferie.

Sct. Marie Kirke bliver fyldt med smukke juletoner søndag d. 17. december kl. 16, når korets 155 sangere indtager rummet.

Denne gang har koret en ekstra overraskelse i ærmet – nemlig det ny-oprettede forældrekor, som vil optræde ved koncerten for allerførste gang.

“Det er så hyggeligt, at vores forældregruppe også er kommet igang med at synge, og vi glæder os meget til at præsentere dem ved vores traditionsrige julekoncert”, siger korets chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten var fem kvarter og ledes af korets tre dirigenter: Antonia Blaser, Frank Laue og Mette Rasmussen.

Billetter á kr. 50 fra kl. 15.15 ved indgangen – der kan betales kontant og med mobilepay.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...