Pigekoret tager radiovært med på scenen

12. november 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er lagt op til et brag – med både nerver og spændte forventninger – hos Sønderjysk Pigekor, der sammen med Drengekoret og flere andre skal rundt med deres eget julearrangement. Blandt andet på Alsion den 13. december.

Onsdag aften blev flere af sangene prøvet igen og igen.IMG_4298

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal synge en række kendte og også nogle mindre kendte julesange. De bliver sat sammen til en helhed, der bare handler  om jul, jul, jul”, siger korleder Mette Rasmussen til SønderborgNyt. Juletemaet kommer til at rumme den jul, der beskrives i Biblen og så alt det andet, der har med jul at gøre.

“Det bliver et overflødighedshorn, der flyder over med musikalske julegodter”, siger korlederen og tilføjer:

“Als Performance og musikskolens strygerensemble, Violin D’ Als skal også deltage sammen med hele fire kor, der mønstrer  130 sangere i det hele”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Rasmussen  og Flemming Nissen er nye kultur-partnere

Mette Rasmussen og Flemming Nissen er nye kultur-partnere

Jule-poet

Mette Rasmussen har ringet til Flemming Nissen, der er kendt som morgenvært på Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg sagde ja tak til at være konferencier og har så fundet ud af, jeg også skulle skrive nogle digte, der kæder arrangementet sammen”, siger Flemming Nissen, der stadig arbejder på at få det hele til at rime.

“Det svære er altså at læse dem højt for en fyldt koncertsal i Alsion. Jeg plejer jo at sidde helt alene med min mikrofon på Radio Als”, siger Flemming Nissen.

Skal du også opleve den storslåede koncert, så skal du skynde dig at købe din billet HER

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...