Pigekoret tager radiovært med på scenen

12. november 2014 Kultur

Der er lagt op til et brag – med både nerver og spændte forventninger – hos Sønderjysk Pigekor, der sammen med Drengekoret og flere andre skal rundt med deres eget julearrangement. Blandt andet på Alsion den 13. december.

Onsdag aften blev flere af sangene prøvet igen og igen.IMG_4298

“Vi skal synge en række kendte og også nogle mindre kendte julesange. De bliver sat sammen til en helhed, der bare handler  om jul, jul, jul”, siger korleder Mette Rasmussen til SønderborgNyt. Juletemaet kommer til at rumme den jul, der beskrives i Biblen og så alt det andet, der har med jul at gøre.

“Det bliver et overflødighedshorn, der flyder over med musikalske julegodter”, siger korlederen og tilføjer:

“Als Performance og musikskolens strygerensemble, Violin D’ Als skal også deltage sammen med hele fire kor, der mønstrer  130 sangere i det hele”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Rasmussen  og Flemming Nissen er nye kultur-partnere

Mette Rasmussen og Flemming Nissen er nye kultur-partnere

Jule-poet

Mette Rasmussen har ringet til Flemming Nissen, der er kendt som morgenvært på Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg sagde ja tak til at være konferencier og har så fundet ud af, jeg også skulle skrive nogle digte, der kæder arrangementet sammen”, siger Flemming Nissen, der stadig arbejder på at få det hele til at rime.

“Det svære er altså at læse dem højt for en fyldt koncertsal i Alsion. Jeg plejer jo at sidde helt alene med min mikrofon på Radio Als”, siger Flemming Nissen.

Skal du også opleve den storslåede koncert, så skal du skynde dig at købe din billet HER

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...