Pigekoret tager radiovært med på scenen

12. november 2014 Kultur

Der er lagt op til et brag – med både nerver og spændte forventninger – hos Sønderjysk Pigekor, der sammen med Drengekoret og flere andre skal rundt med deres eget julearrangement. Blandt andet på Alsion den 13. december.

Onsdag aften blev flere af sangene prøvet igen og igen.IMG_4298

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal synge en række kendte og også nogle mindre kendte julesange. De bliver sat sammen til en helhed, der bare handler  om jul, jul, jul”, siger korleder Mette Rasmussen til SønderborgNyt. Juletemaet kommer til at rumme den jul, der beskrives i Biblen og så alt det andet, der har med jul at gøre.

“Det bliver et overflødighedshorn, der flyder over med musikalske julegodter”, siger korlederen og tilføjer:

“Als Performance og musikskolens strygerensemble, Violin D’ Als skal også deltage sammen med hele fire kor, der mønstrer  130 sangere i det hele”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Rasmussen  og Flemming Nissen er nye kultur-partnere

Mette Rasmussen og Flemming Nissen er nye kultur-partnere

Jule-poet

Mette Rasmussen har ringet til Flemming Nissen, der er kendt som morgenvært på Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg sagde ja tak til at være konferencier og har så fundet ud af, jeg også skulle skrive nogle digte, der kæder arrangementet sammen”, siger Flemming Nissen, der stadig arbejder på at få det hele til at rime.

“Det svære er altså at læse dem højt for en fyldt koncertsal i Alsion. Jeg plejer jo at sidde helt alene med min mikrofon på Radio Als”, siger Flemming Nissen.

Skal du også opleve den storslåede koncert, så skal du skynde dig at købe din billet HER

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...