Pinseudstilling i Kunstpunkt

2. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Igen i år har en gruppe kunstnere besluttet at fejre pinsen med en udstilling, der viser den mangfoldighed, som Kunstpunkt står for. Udstillingen åbner  6. juni og varer 14 dage. Der er åben hver dag kl. 13-17 – dog åbner udstillingen allerede kl. 11 i weekend og helligdage.

Vincent van Gogh.

Vincent van Gogh.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der udstilles malerier, tekstilkunst og skulpturer. Der er folk fra nord og syd for grænsen, der er unge og gamle, der er garvede kunstnere og også mere uprøvede kræfter. Men fælles for dem er, at de holder af de kreative måder at udtrykke sig på.

Og det er helt sandt, at pinsesolen danser, for pinsemorgen kl. 9 er der fernisering på en helt særlig måde: Gruppen arrangerer morgenmad/brunch til 30 kr. for alle, der har lyst til at fejre både pinse og udstilling med de 14 udstillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillerne er Robin Petersen. Britt Herskinn, Pia Østergaard, Birthe Anna, Marina Christiansen, Hanne A. Jacobsen, Gudrun Adrion, Conny Dammann, Jesus Ortega, Hanne Northlev, Jørgen Rubæk, Ingrid Kvist Hansen, Rita Dall og Caja Wacherhausen.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...