Pinseudstilling i Kunstpunkt

2. juni 2014 Kultur

Igen i år har en gruppe kunstnere besluttet at fejre pinsen med en udstilling, der viser den mangfoldighed, som Kunstpunkt står for. Udstillingen åbner  6. juni og varer 14 dage. Der er åben hver dag kl. 13-17 – dog åbner udstillingen allerede kl. 11 i weekend og helligdage.

Vincent van Gogh.

Vincent van Gogh.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der udstilles malerier, tekstilkunst og skulpturer. Der er folk fra nord og syd for grænsen, der er unge og gamle, der er garvede kunstnere og også mere uprøvede kræfter. Men fælles for dem er, at de holder af de kreative måder at udtrykke sig på.

Og det er helt sandt, at pinsesolen danser, for pinsemorgen kl. 9 er der fernisering på en helt særlig måde: Gruppen arrangerer morgenmad/brunch til 30 kr. for alle, der har lyst til at fejre både pinse og udstilling med de 14 udstillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillerne er Robin Petersen. Britt Herskinn, Pia Østergaard, Birthe Anna, Marina Christiansen, Hanne A. Jacobsen, Gudrun Adrion, Conny Dammann, Jesus Ortega, Hanne Northlev, Jørgen Rubæk, Ingrid Kvist Hansen, Rita Dall og Caja Wacherhausen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...