Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik
Arkivfoto
Arkivfoto

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT.

“Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om gang udsat, fordi vi venter på licitationsresultatet. Men jeg er glad for, at vi kommer videre i processen, fordi det længe har været et ønske at få lavet cykelstien”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med cykelstien er at øge trafiksikkerheden for cyklisterne i lokalområdet samt sikre sammenhæng med den øgede cykelturisme.

Med cykelstien bliver der direkte adgang mellem de tre byer, Vestre Sottrup, Nybøl og Broager, idet der allerede i dag er en stiforbindelse mellem Vestre Sottrup og Nybøl.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...