Plads til 500 tilskuere på Linak Arena når Egen UI møder Horsens

23. maj 2021 Sport

Nu må vi være op til 500 tilskuere til vores hjemmekampe på Linak Arena i Guderup oplyser formanden for fodboldafdelingen i Egen UI, Karsten Beltman.

Dejligt at vi igen kan komme og se fodbold og byde gæster velkommen i større antal. Tilskuerne skal fremvise gyldigt coronapas og der er 1 meters afstandskrav, derudover er der krav om at alle skal sidde ned. Men det klarer vi også, skriver klubben i en pressemeddelelse.

“Derfor er det med stor glæde at vi 2. pinsedag – altså mandag klokken 13 – igen kan byde tilskuere velkommen”, siger Karsten Beltman.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kampen på mandag i Jyllandsserien er mod topholdet Horsens Freja som har vundet over alle de andre hold i rækken – dog undtagen mod Egen UI – som i sidste weekend klarede uafgjort 1-1 mod topholdet i Horsens.

Så det bliver spændende på mandag om den flotte hjemmebane i Guderup og de forhåbentlig mange tilskuere vil være med til at sikre Egen sejren. Kun de to bedste i rækken overlever i Jyllandsserien og som det ser ud på nuværende tidspunkt, og Egen er placeret på tredjepladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber, at rigtig mange vil komme og støtte holdet i morgen, mandag og der er gratis adgang til kampen” siger fodbolsformanden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...