Plads til 500 tilskuere på Linak Arena når Egen UI møder Horsens

23. maj 2021 Sport

Nu må vi være op til 500 tilskuere til vores hjemmekampe på Linak Arena i Guderup oplyser formanden for fodboldafdelingen i Egen UI, Karsten Beltman.

Dejligt at vi igen kan komme og se fodbold og byde gæster velkommen i større antal. Tilskuerne skal fremvise gyldigt coronapas og der er 1 meters afstandskrav, derudover er der krav om at alle skal sidde ned. Men det klarer vi også, skriver klubben i en pressemeddelelse.

“Derfor er det med stor glæde at vi 2. pinsedag – altså mandag klokken 13 – igen kan byde tilskuere velkommen”, siger Karsten Beltman.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kampen på mandag i Jyllandsserien er mod topholdet Horsens Freja som har vundet over alle de andre hold i rækken – dog undtagen mod Egen UI – som i sidste weekend klarede uafgjort 1-1 mod topholdet i Horsens.

Så det bliver spændende på mandag om den flotte hjemmebane i Guderup og de forhåbentlig mange tilskuere vil være med til at sikre Egen sejren. Kun de to bedste i rækken overlever i Jyllandsserien og som det ser ud på nuværende tidspunkt, og Egen er placeret på tredjepladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber, at rigtig mange vil komme og støtte holdet i morgen, mandag og der er gratis adgang til kampen” siger fodbolsformanden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...