Plads til nye i Sønderjysk Pigekor og Drengekor

16. maj 2018 Kultur

Sommerferien nærmer sig, og med den bliver der plads til nye sangere i Sønderjysk Pigekor og Drengekor.

“Koret holder optagelsesprøver den 19. juni fra kl. 15 på Sønderborg Musikskole, og alle med lyst til at synge i kor, er velkomne til at melde sig til på vores hjemmeside“, sigler chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Man skal ikke være bange for optagelsesprøven – vi synger bare lidt sammen og lytter til, om stemmen er sund og rask – resten lærer man i koret. Alle synger meget bedre, end de selv tror, og ikke mindst blandt drengene, er der rigtig mange “talenter”, som aldrig bliver opdaget. Jeg kan kun opfordre alle til at melde sig til”, siger chefdirigenten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Korsang giver uforglemmelige musikalske oplevelser og et fantastisk kammeratskab. Vi har det supersjovt, når vi synger sammen, og der er også masser af tid til hygge og samvær”.

Som noget nyt er der oprettet et minispirekor for børn i førskolealderen og 0. klasse. Der er ikke optagelsesprøve til dette kor – man melder sig bare til på hjemmesiden.

Spørgsmål kan rettes til Mette Rasmussen på tlf. 61418665.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre kvinder er godt i gang med elektriker-uddannelsen

18. januar 2022 Uddannelse

Mange af de kvinder, som vælger håndværkerfagene, er vant til at være i undertal. Der er nemlig på langt de fleste uddannelser flere mænd i klasselokalerne. Alligevel vælger flere og flere kvinder at søge ind på erhvervsuddannelser – og vi er glade for at se flere kvindelige elever i håndværkerlokalerne hos os, skriver EUC Syd […]

Læs mere...