Plan.d udstilling i XBunker

28. august 2015 Kultur

Fredag åbnede plan.d deres udstilling i XBunker i Sønderborg og det er bestemt en udstilling, hvor der tages stilling

Fem af kunstnerne deltog i ferniseringen i XBunker.

Fem af kunstnerne deltog i ferniseringen i XBunker.

Artiklen fortsætter under annoncen

til os som forbrugere.

Blandt andet bliver slået et flot slag for genbrug – og det handler ikke om gamle ting fra hylderne. Men organer. Alt kan sælges.

En kunstner fra Schweiz har en lille salgsvogn, og den styrker samhandlen mellem Alpelandet og Danmark, hvis bare vi tager tegnebogen frem og køber.

Udstillingen har værker, der er til salg – og priserne er på et niveau, så vi hverken skal sælge bilen eller tage lån i huset for at få et værk med hjem.

Udstillingen rummer iøvrigt en masse cd’er og på et tidspunkt blev Starry, Starry Night spillet. Hyldestsangen til Vincent van Gogh, som ingen forstod, da han var levende og aktiv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis er udstillingen i Xbunker lettere at fange meningen med: Måske er den så enkel, at det bare handler  om, at vi bruger et kort øjeblik til at tænke over vores vaner.

De ting, der er smarte i dag – er affald i morgen.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...