Plekter Tour i Sønderborghus den 11. maj

28. april 2017 Kultur
I den kommende tid går musikerne i det lokale band, AGENDA, rundt og krydser fingre for, der kommer rigtigt mange i Sønderborghus den 11. maj kl. 20 og hører dem plus to andre bands spille.
Som mange andre nyere og knap så kendte bands, så har AGENDA heller ikke penge til at lave store reklamekampagner, som kan trække publikum, men håber alligevel, at sønderborgenserne ved, at alle musikere har det allerbedst, når de har et publikum at spille for.
Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborghus skriver i en pressemeddelelse, at AGENDA er et stærkt bud i nyfortolkning af den velkendte ’90er rock. Med rødder i den sene grunge og nullernes eksperimenterende rock, trækker bandet røde tråde til bands som Muse, Radiohead og danske Carpark North.
AGENDA har spillet til et hav af festivaler og som support for bl.a. The Storm og Supercharger.
Siden begyndelsen i 2010 har målet været at finde den helt rigtige lyd, hvilket senest har resulteret i den gennemarbejdede og selvproducerede EP “Songs From The Attic”, som blev udgivet i december 2016.
Artiklen fortsætter under annoncen

AGENDA har Sønderborg som hjemstavn og har i 2017 en målsætning om, at hele Danmark skal præsenteres for deres nye, anderledes og spændende rock lyd!

Diagnosed Diversity

Det kvindefrontede Diagnosed Diversity spiller melodisk hardrock med fængende tekster. Bandet holder skarpt fokus på, at der skal være plads til alle af enhver afstøbning og dét kommer til udtryk i Esbjerg-bandets numre, såvel som i de fem unge musikeres personligheder. Selvom at bandet kun har eksisteret i et års tid i nuværende form, har bandet allerede modtaget ros for deres liveoptræden. Det er et band i heftig udvikling, som man bare ikke må gå glip af live!
Artiklen fortsætter under annoncen

 Blindheart

Koldings nye rocknavn, Blindheart, er en eksplosion af svedige metal-riffs, fede basgange, groovy beats og en lækker, soul- og blues inspireret vokal leveret af Sabrina Gaitan.
Kvartteten balancerer mellem et tungt, metalinspireret udtryk kombineret med Sabrinas fortryllende, feminine touch.
Der er lagt i ovnen til en vild rockfest, når Blindheart indtager scenen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne købes for 50 kroner ved indgangen.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...