Politiet advarer mod bedragere

29. januar 2020 112

Politiet advarer imod bedragere, der henvender sig til folk via telefon og udgiver sig for at være fra en offentlig myndighed – for eksempel Politiet eller Skat.

“En mand kontaktede en borger på Sydals og sagde, han var fra Politiet. Manden, der blev ringet op, tjekkede navnet hos Politiet, der har en betjent med det navn, som blev sagt. Herefter gav borgeren sin NemId til ‘betjenten’ og kort tid efter var der optaget lån i borgerens navn”, siger Jens-Peter Rudbeck fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En ældre person i Sønderborg blev ringet op af ‘Skattestyrelsen’, der fik oplysninger om den ældres bankkonti og kort tid efter var der overført penge fra dem”, siger Jens-Peter Rudbeck.

Når Skat skriver til borgerne, så sker det via e-boks.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...