Politiet efter en anmeldelse: Bibliotekerne må først åbne den 18. maj

12. maj 2020 Kultur

Sønderborg Kommune havde planlagt, der skulle være nødåbent på udvalgte biblioteker, men fordi en borger følte grund til at politianmelde Sønderborg Kommune, så har politiet vurderet at biblioteket skal holdes fuldstændig lukket.

Tanken var, at det skulle være muligt fra i dag, tirsdag at aflevere og hente reserveret materiale på hovedbiblioteket i MultiKulturhuset fra mandag til fredag klokken 13–17 og på bibliotekerne i Gråsten og Nordborg fra mandag til torsdag klokken 13–17.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugerne skulle være særligt opmærksom på skiltningen i forhold til adgangsforhold ved de enkelte biblioteker og de øvrige begrænsninger, for eksempel begrænsningen i antallet af borgere i samme lokale – nemlig maksimalt 10 personer.

“Vi gjorde sådan set bare det samme som eksempelvis Haderslev Kommune, men nu har vi fået at vide, at bibliotekerne kan åbne for ind- og udlån fra den 18. maj. Så vi vender stærkt tilbage”, siger Inge Olsen til SønderborgNYT. Hun er direktør i forvaltningen for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Kock fra det politiske udvalg for Kultur, Idræt, Handel og Turisme skriver på Facebook:

“Jeg tror, at jeg er mest skuffet over de myndigheder, som har været indeover dagens lukningspåbud. Det er som at forbyde restauranterne at lave take away”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...