Politiet efterforsker knivstikkeri på Stengade – gerningsmænd på fri fod

Foto: arkiv
Foto: arkiv
1. maj 2021 112 Skrevet af: Michael Kjær

Syd- og Sønderjyllands politi oplyser lørdag morgen, at de har været tilstede ved havnen i nærheden af skøjtebanen i Sønderborg, hvor de efterforsker et knivstikkeri.

”Vi efterforsker et knivstikkeri, som er sket på Stengade i Sønderborg med to forurettede, hvor den ene bragt til Odense Universitetshospital, den anden er behandlet og udskrevet igen”, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ifølge TV Syd, drejer det sig om to mænd på 23 og 26 år der natten mellem fredag og lørdag blev stukket ned med kniv og politiet fik anmeldelsen klokken 01.44 og politiet mener at vide, at der er to gerningsmænd, som nu er på fri fod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politi har lørdag morgen haft efterforskere med hunde på stedet, der arbejdede med at sikre tekniske spor og videoovervågning fra stedet og, ifølge TV Syd, var der et massivt opbud af politi.

Blandt andet ses en af politiets teknikere tage billeder af fiskestænger og flasker, der tilsyneladende indgår i efterforskningen og også Beredskabsstyrelsens orange biler er fotograferet på stedet, skriver TV Syd.

Politiet har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...