Politiet efterforsker knivstikkeri på Stengade – gerningsmænd på fri fod

1. maj 2021 112
Foto: arkiv
Foto: arkiv

Syd- og Sønderjyllands politi oplyser lørdag morgen, at de har været tilstede ved havnen i nærheden af skøjtebanen i Sønderborg, hvor de efterforsker et knivstikkeri.

”Vi efterforsker et knivstikkeri, som er sket på Stengade i Sønderborg med to forurettede, hvor den ene bragt til Odense Universitetshospital, den anden er behandlet og udskrevet igen”, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ifølge TV Syd, drejer det sig om to mænd på 23 og 26 år der natten mellem fredag og lørdag blev stukket ned med kniv og politiet fik anmeldelsen klokken 01.44 og politiet mener at vide, at der er to gerningsmænd, som nu er på fri fod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politi har lørdag morgen haft efterforskere med hunde på stedet, der arbejdede med at sikre tekniske spor og videoovervågning fra stedet og, ifølge TV Syd, var der et massivt opbud af politi.

Blandt andet ses en af politiets teknikere tage billeder af fiskestænger og flasker, der tilsyneladende indgår i efterforskningen og også Beredskabsstyrelsens orange biler er fotograferet på stedet, skriver TV Syd.

Politiet har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...