Politiet efterforsker knivstikkeri på Stengade – gerningsmænd på fri fod

1. maj 2021 112
Foto: arkiv
Foto: arkiv

Syd- og Sønderjyllands politi oplyser lørdag morgen, at de har været tilstede ved havnen i nærheden af skøjtebanen i Sønderborg, hvor de efterforsker et knivstikkeri.

”Vi efterforsker et knivstikkeri, som er sket på Stengade i Sønderborg med to forurettede, hvor den ene bragt til Odense Universitetshospital, den anden er behandlet og udskrevet igen”, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ifølge TV Syd, drejer det sig om to mænd på 23 og 26 år der natten mellem fredag og lørdag blev stukket ned med kniv og politiet fik anmeldelsen klokken 01.44 og politiet mener at vide, at der er to gerningsmænd, som nu er på fri fod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politi har lørdag morgen haft efterforskere med hunde på stedet, der arbejdede med at sikre tekniske spor og videoovervågning fra stedet og, ifølge TV Syd, var der et massivt opbud af politi.

Blandt andet ses en af politiets teknikere tage billeder af fiskestænger og flasker, der tilsyneladende indgår i efterforskningen og også Beredskabsstyrelsens orange biler er fotograferet på stedet, skriver TV Syd.

Politiet har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...