Politiet efterforsker to brande

16. januar 2023 112

Natten til søndag var der brand i en bil på en parkeringsplads i Jørgensgård i Sønderborg – og søndag aften tæt på klokken 20 var der ild i endnu en bil på samme parkeringsplads.

Det skrev SønderborgNYT søndag.

“Alt tyder på, at brandene er påsat”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal og fortæller, at politiet meget gerne vil høre fra folk, der har set noget mistænkeligt i området natten til søndag og omkring klokken 19:45 søndag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har talt med en person, som fortalte, at der lød et stort brag og derefter så vedkommende, der var  ild på parkeringspladsen. Det meget sparsomme signalement af en person på stedet er, at det drejer sig om en mand, som er 170 til 180 centimeter høj og ikke yderligere”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Har du set eller hørt noget i forbindelse med de to brande, så kan du ringe til politiet på telefon 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...