Politiet efterforsker voldsepisode på en folkeskole

Politiet fik en voldsanmeldelse. Arkivfoto: Ole Kæhler
Politiet fik en voldsanmeldelse. Arkivfoto: Ole Kæhler
16. maj 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag fik politiet i Sønderborg en anmeldelse, der gik på, at en 15-årig pige på Sønderskov-Skolen er blevet sparket på hoften og på benene af to andre elever.

“Hændelsen skete om formiddagen og vi efterforsker sagen som enhver anden voldsanmeldelse”, siger politikommissær Martin Hess Pedersen til SønderborgNYT.

De to drenge, som menes at have sparket pigen, er henholdsvis 15 og 16 år.

Skoleleder Birgtit Dyngby vidste, at der var uoverensstemmelser mellem to piger og to drenge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg bad dem om at holde sig fra hinanden. I går formiddag fik jeg ikke noget at vide om, at en af pigerne havde været udsat for vold. Det blev først en voldssag, da der blevet lavet en politianmeldelse om eftermiddagen”, siger Birgit Dyngby og tilføjer, at de to piger og to drenge normalt ikke er på kant med hinanden.

“Drengene er ikke sendt hjem fra skole, fordi der ikke blev sagt noget om vold, da jeg havde fat i de fire elever i går formiddag og nu taler politiet med eleverne og finder ud af, hvad der er op og ned i den her sag”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...