Politiet har noteret flere indbrud

14. april 2016 112

Fra Østergade i Augustenborg har nogen fjernet en Variant trailer med registreringsnummer PT 93 57. Traileren er blevet fjernet fra stedet i tidsrummet fra mandag den 28. marts til i søndags.

På Møllebakken blev der natten til torsdag forsøgt indbrud i en lejlighed hos en 82-årig kvinde. Kvinden hørte støj og har formentlig skræmt tyven væk. Indbrudsforsøget skete kort efter midnat.

På Ringgade blev der mellem onsdag og torsdag begået indbrud i en personbil. Ruden i førersiden blev knust med en ukendt genstand og fra bilen blev der stjålet et kørekort og fire pas.

Ved Mølleparken Plejecenter lykkedes det natten til torsdag kl. 01:19 for en gerningsmand at bryde et vindue til en plejehjemslejlighed op. Her blev der stjålet en håndtaske. Tasken blev tømt for værdier og smidt uden for lejligheden.

Husets beboer, en 75-årig kvinde, så ifølge politiet ikke noget til gerningsmanden.

Mellem lørdag og onsdag blev der begået indbrud i en kælderrum på Mellemgade i Sønderborg. En hængelås var blevet brudt op og der blev stjålet to kasser sodavand, en kasse cider og tre flasker Cuba Vodka.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk