Politiet holder godt øje med de store parkeringspladser i Sønderborg

14. marts 2018 112

Efter at 12 biler fra Hjemmeplejen fra Danske Diakonhjem blev smadret i går ved Burger Kings parkeringsplads i Sønderborg, har Syd- og Sønderjyllands Politi natten til onsdag patruljeret intensivt på flere støre parkeringspladser i blandt andet Sønderborg samt i Aabenraa, hvor der også blev smadret mange biler.

Fælles for de mange rudeknusninger er, at ruderne er ramt af stålkugler – formentlig affyret med en sofgunpistol, har politiet oplyst til TV SYD og det har fået politiet til at holde et særligt øje med de større parkeringspladser i blandt andet Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har i nat patruljeret intenst omkring parkeringspladserne og klokken 5 onsdag morgen har vi ikke fundet ødelagte biler eller fået anmeldelser om knuste ruder. Nu afventer vi, om der kommer anmeldelser senere på morgenen, når folk skal på arbejde og kommer ud til deres biler. Jeg håber dog, at vores indsats har forhindret flere ødelæggelser, siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...