Politiet holder godt øje med de store parkeringspladser i Sønderborg

14. marts 2018 112

Efter at 12 biler fra Hjemmeplejen fra Danske Diakonhjem blev smadret i går ved Burger Kings parkeringsplads i Sønderborg, har Syd- og Sønderjyllands Politi natten til onsdag patruljeret intensivt på flere støre parkeringspladser i blandt andet Sønderborg samt i Aabenraa, hvor der også blev smadret mange biler.

Fælles for de mange rudeknusninger er, at ruderne er ramt af stålkugler – formentlig affyret med en sofgunpistol, har politiet oplyst til TV SYD og det har fået politiet til at holde et særligt øje med de større parkeringspladser i blandt andet Sønderborg.

”Vi har i nat patruljeret intenst omkring parkeringspladserne og klokken 5 onsdag morgen har vi ikke fundet ødelagte biler eller fået anmeldelser om knuste ruder. Nu afventer vi, om der kommer anmeldelser senere på morgenen, når folk skal på arbejde og kommer ud til deres biler. Jeg håber dog, at vores indsats har forhindret flere ødelæggelser, siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...