Politiet: Intet nyt om drengen der faldt to etager ned i Borgen Shopping

18. november 2018 112

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser søndag formiddag, at der p.t. ikke er nye oplysninger om tilstanden på den 4-årige dreng, der lørdag eftermiddag faldt to etager ned i Borgen Shopping.

Den tragiske ulykke skete da den 4-årige drenge kommer op på håndlisten på rulletrappen ud for Apoteket, og kører på toppen af håndlisten cirka en meter op før han får overbalance og falder ud over kanten og derefter to etager ned på gulvet i P-2 niveau.

Drengen modtog førstehjælp på stedet og blev herefter fløjet med helikopter til Odense Universitets Hospital, og her søndag formiddag er der ingen melding om drengens tilstand, men sent lørdag aften var hans tilstand kritisk.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, REGIONALT

Nu er der sat navne på Norlys’ repræsentantskabsmedlemmer

8. februar 2023 Erhverv

Efter godt tre ugers valgkamp er der nu sat navne på de 671 lokale andelshavere, som de næste fire år udgør den øverste myndighed i energi- og telekoncernen Norlys. Repræsentantskabsmedlemmerne er valgt af og blandt Norlys’ 800.000 andelshavere, og hele 189 af de nyvalgte er andelshavere, som træder ind i Norlys’ repræsentantskab for første gang. […]

Læs mere...