Politiet jagtede vanvidsbilist på Als

11. november 2022 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Over 200 kilometer i timen på en strækning på Nordborgvej, hvor det er tilladt at køre 60 kilometer. Det er forklaringen på at en 42-årig mand fra Nordborg natten til fredag fik beslaglagt sin bil.

“Inden bilisten kom op i den høje fart ville en politipatrulje have ham til at stoppe, men bilisten prøvede at stikke af og nåede op på den høje hastighed, da han prøvede på at køre fra politiet”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

Det lykkedes ikke bilisten at køre fra politiet og det endte med, at han blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel og for to gange at have kørt over for rødt lys. Den ene gang ved Fynshavvej og den anden ved Oksbølvej.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derudover sigtes han for narkokørsel og for at køre bil i frakendelsestiden”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Der er taget en blodprøve på bilisten og resultatet af den afgør, om sigtelsen for narkokørsel fastholdes eller opgives.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...