Politiet: Kan du hjælpe os videre med en grov voldssag?

24. oktober 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Politiet vil gerne høre fra vidner, der natten til onsdag var på Rådhuset ved 01.30-tiden, hvor der fandt en voldsepisode sted.

Efter SønderborgNYT skrev om sagen, har vidner givet signalementet på to personer, der var med i den gruppe, hvor gerningsm,anden eller mændene var – og politiet vil gerne høre fra flere vidner, så der kan sættes navn på de personer.

“Det drejer sig om en dansk mand på omkring 20 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er 180 til 185 centimer. Frisuren er med meget kort, tæt på skaldet i siderne og i toppen er der lyst hår. Han havde lyse bukser og en mørk bluse på”, siger Mads Hansson fra politiet.

Med i gruppen var også en kvinde med skulderlangt lyst hår.

“”Vidner skyder hende til at være 20-25 år og hun er cirka 170 centimer høj”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Natten til onsdag omkring klokken 01.30 blev en ung mand på 18 år overfaldet med, hvad politiet mener, kan være en totenschläger på Rådhustorvet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge politiet skete overfaldet ved springvandet foran rådhuset.

“Den unge mand løber fra stedet og ned på parkeringsområdet bag Rådhuset, men gerningsmanden følger efter og slår den unge mand i hovedet med knytnæve”, siger Mads Hansson.

Den meget forslåede mand blev kørt til skadestuen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...