Politiet: Kan du hjælpe os videre med en grov voldssag?

24. oktober 2016 112

Politiet vil gerne høre fra vidner, der natten til onsdag var på Rådhuset ved 01.30-tiden, hvor der fandt en voldsepisode sted.

Efter SønderborgNYT skrev om sagen, har vidner givet signalementet på to personer, der var med i den gruppe, hvor gerningsm,anden eller mændene var – og politiet vil gerne høre fra flere vidner, så der kan sættes navn på de personer.

“Det drejer sig om en dansk mand på omkring 20 år. Han er 180 til 185 centimer. Frisuren er med meget kort, tæt på skaldet i siderne og i toppen er der lyst hår. Han havde lyse bukser og en mørk bluse på”, siger Mads Hansson fra politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i gruppen var også en kvinde med skulderlangt lyst hår.

“”Vidner skyder hende til at være 20-25 år og hun er cirka 170 centimer høj”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Natten til onsdag omkring klokken 01.30 blev en ung mand på 18 år overfaldet med, hvad politiet mener, kan være en totenschläger på Rådhustorvet i Sønderborg. Ifølge politiet skete overfaldet ved springvandet foran rådhuset.

“Den unge mand løber fra stedet og ned på parkeringsområdet bag Rådhuset, men gerningsmanden følger efter og slår den unge mand i hovedet med knytnæve”, siger Mads Hansson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den meget forslåede mand blev kørt til skadestuen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...