Politiet: Kom og hør hvordan du sikrer dig mod indbrud

9. oktober 2019 112

Invitation til Borgermøde den 11. november 17:30 i Alsion i Sønderborg. Kom og hør, hvordan du gør dit kvarter mere trygt, og hvordan du får indbrudstyven til at fravælge dit hjem.

Efter aftenens program serveres et let måltid samt kaffe og kage, og du får mulighed for at stille spørgsmål og tale med alle oplægsholdere, skriver Politiet på Twitter.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding HER på LINKET

Sønderborg Kommune og Syd- og Sønderjyllands Politi har taget kampen op mod indbrud i og der sker i samarbejde og med Bo Trygt!, at der gives gode råd og vejledning i, hvordan indbrud kan undgås.

SønderborgNYT mødte sikringsekspert Jørn Juhl Nielsen fra Bo Trygt!, der sammen med den mobile politistation, gav gode råd til de forbipasserende.

Se tv-indslaget HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...