Politiet: Kom og hør hvordan du sikrer dig mod indbrud

9. oktober 2019 112

Invitation til Borgermøde den 11. november 17:30 i Alsion i Sønderborg. Kom og hør, hvordan du gør dit kvarter mere trygt, og hvordan du får indbrudstyven til at fravælge dit hjem.

Efter aftenens program serveres et let måltid samt kaffe og kage, og du får mulighed for at stille spørgsmål og tale med alle oplægsholdere, skriver Politiet på Twitter.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune og Syd- og Sønderjyllands Politi har taget kampen op mod indbrud i og der sker i samarbejde og med Bo Trygt!, at der gives gode råd og vejledning i, hvordan indbrud kan undgås.

SønderborgNYT mødte sikringsekspert Jørn Juhl Nielsen fra Bo Trygt!, der sammen med den mobile politistation, gav gode råd til de forbipasserende.

Se tv-indslaget HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...