Politiet om påsatte brande i Sønderborg – hold øjne og ører åbne

7. juli 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

En eller flere brandstiftere har de seneste dage været på spil i Sønderborg og påsat ikke mindre end otte brande og i nat blev der påsat tre brande, hvor den ene udviklede kraftig røg, så beboerne måtte evakueres.

Det er lokalpolitiet i Sønderborg der står for efterforskningen af de påsatte brande og her torsdag morgen er de ikke kommet tættere på gerningsmænd eller motiv:

Billede fra Sønderborg Brand & Redning

Billede fra Sønderborg Brand & Redning

Artiklen fortsætter under annoncen

” Vi efterforsker de påsatte brande, men på nuværende tidspunkt ved vi ikke hvorfor nogen går og sætter ild til containere, affaldsskure og i nat fire carporte”, fortæller politikommissær Svend Erik Lassen fra Lokalpolitiet i Sønderborg til SønderborgNYT.

” Indtil nu er der heldigvis ikke blevet påsat brande i beboelsesejendomme og ingen personer er kommet til skade. Vi opfordre dog alle til at være agtpågivende og kontakte os på 1-1-4, hvis der observeres mistænkelige forhold ligesom vi meget gerne vil høre fra folk, der har hørt noget om nogen i relation til de påsatte brande”, fortæller Svend Erik Lassen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I morgen fredag starter Ringriderfesten i Sønderborg og tusindvis af mennesker fester i fire dage og lokalpolitiet i Sønderborg er klar til både Ringriderfesten og eventuelt flere påsatte brande:

” Som regel afvikles Ringriderfesten i Sønderborg i god ro og orden, så vi er klar til såvel Ringriderfest og de øvrige politimæssige opgaver”, slutter politikommissær Svend Erik Lassen til SønderborgNYT.

Politiet hører meget gerne fra personer der ved noget eller observere mistænkelige forhold. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også: Tre nye påsatte brande i nat i Sønderborg – beboere evakueret
Læs også: Politiet: Vi intensiverer patruljeringen i Sønderborg
Læs også: To nye brande – den fjerde nat i træk med brande i Sønderborg

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk