Politiet på biljagt i Sønderborg

12. april 2022 112

Mandag aften omkring klokken 19 ville en politipatrulje standse en 45-årig mand fra Sønderborg, som kørte bil på Grundtvigsallé.

“Betjentene kører op bag bilen og tænder det blå blink og det gør, at bilisten træder på speederen og prøver at køre fra politiet”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

Politiet sætter efter bilisten og turen går via Rojumvej til Ryttervænget, hvor politiet kommer op på siden af bilisten, der stopper.

“Han kommer ud fra bilen og løber fra stedet, men betjentene får løbet ham op”, siger Chris Thorning Vesterdal og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Pludselig slår bilisten den ene betjent i ansigtet”.

Bilisten bliver anholdt og derefter testet med alkoholmeter, som viste, at promillen var højere end tilladt.

“Manden er foreløbig sigtet for at køre spirituspåvirket, for at forsøge at stikke af fra politiet, for at slå en betjent og når kørselsforløbet bliver gennemgået, så kan der komme færdselsforseelser, som også vil blive skrevet ind i sagen”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Frisørlauget søger herremodeller til gratis klip på mandag

1. februar 2023 Erhverv

Frisørlaug Sønderborg er vært for en professionel, meget dygtig frisør, der kommer fra Aalborg og mandag skal han undervise en masse lokale frisører. Vi mangler herremodeller, skriver Frisørlauget: En med krøller og lidt længde. En med langt nakkehår. En med masser af hår. En med længde på. Modeller skal være til rådighed mellem klokken 15 […]

Læs mere...