Politiet: Ring når I ser såkaldt mistænkelig adfærd

6. november 2018 112 Skrevet af: Ole Kæhler

De seneste dage har der været flere indbrud i Sønderborg-området, hvor der er brugt haveredskaber til at brække vinduer og føre op med.

“Vi kan ikke sige, at det er den eller de samme, der står bag alle indbrud, men vi arbejder ud fra forskellige teorier”, siger Jens-Peter Rudbech fra Politiet.

Du kan hjælpe politiet.

“Hvis man ser en eller flere personer gå og kigge sig omkring i et boligkvarter eller på anden måde virker mistænkelige, så ring og fortæl det til politiet”, siger Jens-Peter Rudbech til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mistænkelig adfærd?

Når politiet opfodrer borgerne til at ringe, når de ser såkaldt mistænkelig adfærd, så kan det være, når der går nogle, der ligesom ikke hører til, omkring og kigger ind på husene.

“Hvis man får en smag i munden af, at der er et eller andet undersigt, så ring til os på 114, så vi kan få det undersøgt”, siger Jens-Peter Rudbech.

Der har været en periode, hvor indbrudstyve kørte omkring på scootere.

“Og nu er det haveredskaber, der går igen i sagerne”, siger Jens-Peter Rudbech

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...