Politiet: Ring når I ser såkaldt mistænkelig adfærd

6. november 2018 112

De seneste dage har der været flere indbrud i Sønderborg-området, hvor der er brugt haveredskaber til at brække vinduer og føre op med.

“Vi kan ikke sige, at det er den eller de samme, der står bag alle indbrud, men vi arbejder ud fra forskellige teorier”, siger Jens-Peter Rudbech fra Politiet.

Du kan hjælpe politiet.

“Hvis man ser en eller flere personer gå og kigge sig omkring i et boligkvarter eller på anden måde virker mistænkelige, så ring og fortæl det til politiet”, siger Jens-Peter Rudbech til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mistænkelig adfærd?

Når politiet opfodrer borgerne til at ringe, når de ser såkaldt mistænkelig adfærd, så kan det være, når der går nogle, der ligesom ikke hører til, omkring og kigger ind på husene.

“Hvis man får en smag i munden af, at der er et eller andet undersigt, så ring til os på 114, så vi kan få det undersøgt”, siger Jens-Peter Rudbech.

Der har været en periode, hvor indbrudstyve kørte omkring på scootere.

“Og nu er det haveredskaber, der går igen i sagerne”, siger Jens-Peter Rudbech

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...