Politiet: Rutinetjek kostede to sigtelser og en bil

27. maj 2016 112

Politiet standsede torsdag sidst på formiddagen en bil på Alsgade i Sønderborg og det viste sig at blive en større “sag” end ventet.

 

I den sølvgrå Citroen C5 sad der to 18-årige mænd fra Sønderborg.

I bilen fandt politiet en kastekniv med en bladlængde på 10 cm. Kniven lå gemt i midterkonsollen. Den 18-årige passager indrømmede, at kniven var hans. Det gav en sigtelse for overtrædelse af våbenloven.

Politiet visiterede også mændene og på føreren af bilen fandt politiet 0,7 gram hash. Det gav en sigtelse for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilen viste sig at tilhøre en 19-årig mand, der er frakendt førerretten. Hans bil blev for kort tid siden beslaglagt af politiet på grund af gentagne overtrædelser af køreforbuddet.

Fordi han ikke må eje en bil før hans straf udløber, besluttede politiet også at konfiskere bilen som de to 18-årige havde lånt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...