Politiet stoppede kørende der havde alkohol og stoffer i blodet

Arkivfoto
Arkivfoto
12. december 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

På Vestergade i Broager standsede en patrulje i weekenden en bil og føreren blæste alkometeret højere op end politiet tillader.

“Han havde heller ikke noget kørekort, så der er flere sigtelser på vej til ham”, siger Mads Hansson fra det lokale politi.

“Mens politiet talte med den påvirkede bilist, kom der en knallert og den blev også stoppet. Føreren af knallerten, en 43-årig mand, havde også drukket for meget og derudover var der ikke forsikring på knallerten”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme patrulje standsede senere en bil på Sdr. Landevej i Sønderborg og her blev den 20-årig bilist testet positiv for kokain.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...