Politiet stoppede kørende der havde alkohol og stoffer i blodet

12. december 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På Vestergade i Broager standsede en patrulje i weekenden en bil og føreren blæste alkometeret højere op end politiet tillader.

“Han havde heller ikke noget kørekort, så der er flere sigtelser på vej til ham”, siger Mads Hansson fra det lokale politi.

“Mens politiet talte med den påvirkede bilist, kom der en knallert og den blev også stoppet. Føreren af knallerten, en 43-årig mand, havde også drukket for meget og derudover var der ikke forsikring på knallerten”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme patrulje standsede senere en bil på Sdr. Landevej i Sønderborg og her blev den 20-årig bilist testet positiv for kokain.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...