Politiet tog bilen fra 48-årig kvinde

16. december 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Når man én gang har oplevet størrelsen på den bøde, der kommer i e-boksen, fordi man har kørte bil uden at have kørekort, så er der dem, der lærer, at lade være med at køre. Andre er åbenbart ligeglade og kører bare videre.

Det gjorde en 48-årig kvinde fra Kirkeby ved Nordborg indtil torsdag omkring klokken 18.

“Ved Havnbjerg blev hun stoppet og det var tredje gang, vi tog hende bag et rat, så vi tog hendes bil”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første gang en bilist bliver afsløret i at køre uden at have et kørekort, så koster det 7.000 kroner. Anden gang bliver det 8.500 kroner, Tredje gang er prisen 10.500 kroner og den fjerde koster 14.000 kroner.

Femte gang er taksten syv dages fængsel, der kan gøres betinget – og fremover bliver det et stigende antal dage bag tremmer for hver gang, bilisten uden kørekort bliver stoppet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Sport, Nordborg

Egen UI tabte i Give

10. maj 2021 Sport

Efter to sejre i sæsonens første to kampe måtte fodboldspillerne fra Egen UI i lørdags rejse hjem fra Give efter sæsonens første nederlag. “Give vandt kampen med 3-0 på en dag, hvor Egen havde en typisk off-day for hele holdet”, siger hjælpetræner Søren Vinther. “Men vi er klar igen næste lørdag, hvor vi skal møde […]

Læs mere...