Politiet tog bilen fra 48-årig kvinde

16. december 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Når man én gang har oplevet størrelsen på den bøde, der kommer i e-boksen, fordi man har kørte bil uden at have kørekort, så er der dem, der lærer, at lade være med at køre. Andre er åbenbart ligeglade og kører bare videre.

Det gjorde en 48-årig kvinde fra Kirkeby ved Nordborg indtil torsdag omkring klokken 18.

“Ved Havnbjerg blev hun stoppet og det var tredje gang, vi tog hende bag et rat, så vi tog hendes bil”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første gang en bilist bliver afsløret i at køre uden at have et kørekort, så koster det 7.000 kroner. Anden gang bliver det 8.500 kroner, Tredje gang er prisen 10.500 kroner og den fjerde koster 14.000 kroner.

Femte gang er taksten syv dages fængsel, der kan gøres betinget – og fremover bliver det et stigende antal dage bag tremmer for hver gang, bilisten uden kørekort bliver stoppet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...