Politiet tog bilen fra en beruset kvinde

3. maj 2023 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag eftermiddag klokken 17:22 fik politiet fat på en 59-årig kvinde fra Broager, der kom kørende i bil på parkeringspladsen ved Rema 1000 i Dybbøl, hvor en borger holdt hende tilbage indtil politiet nåede frem.

“Betjentene bad hende puste i et alkoholmeter og det viste en promille på over 2,0. Dermed kom kvinder ind under reglerne om vanvidskørsel, så kørekortet blev inddraget på stedet og bilen blev beslaglagt”, siger politikommissær Jan Rasmussen til SønderborgNYT.

Sigtet for narkokørsel

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere tirsdag – klokken 23:55 – standsede en patrulje en  bil, der havde en 47-årig mand fra Sønderborg bag rattet.

“Betjentene skønnede, at manden var påvirket af narko, så han blev anholdt og der er taget en blodprøve, som vil vise, om betjentene skønnede rigtigt”, siger Jan Rasmussen og tilføjer, at bilen blev standset på Vestermark på Kær.

Politiet har tidligere taget kørekortet fra manden, så han blev også sigtet for at køre i frakendelsestiden.

13. juni 2024 Sport, Sønderborg

TV: Dygtige OL-deltagere blev hædret på Rådhustorvet

13. juni 2024 Sport

Onsdag eftermiddag kom de fleste af de 42 trænere, hjælpere og idrætsudøvere, som har været med til Special Olympic Games i Frederikshavn ind på Rådhustorvet, hvor de alle blev hædret af borgmester Erik Lauritzen. SønderborgNYT TV var med. Idrætsudøverne, der alle har udfordringer, kommer fra Dybbøl Idræts- og Ungdomsforenings håndbold, Sønderborg Boldklub, Dansk Handicapidræts lokale […]

Læs mere...