Politiet tog bilen plus hash-klumpen og delte et par bøder ud

12. oktober 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

En 18-årig mand fra Sønderborg er tidligere blevet taget i bil, selvom han ikke har kørekort – og det har gjort, han er fradømt retten til at tage timer hos en kørelærer.

“Og tirsdag aften kom han kørende sammen med nogle venner i en varebil tæt ved Q8-tanken i Sønderborg”, siger Peter Baum fra Politiet.

Bilen blev standset og i den sad der tre ret nervøse unge mænd.

“Der var føreren, som ikke har kørekort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han får en stor bøde og så tog vi hans bil, fordi det ikke er første gang, vi har standset ham i den”, siger Peter Baum til SønderborgNYT. Men ikke nok med det. En narkometertest viste, at manden var påvirket af kokain og hash.

Politiet kigger bilen igennem og finder 97,4 gram hash.

“De tilhørte den ene af de to passagerer – en 15-årig dreng – og det kommer til at koste ham 5000 kroner i bøde”, siger Peter Baum.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...