Politiet tog bilen plus hash-klumpen og delte et par bøder ud

12. oktober 2016 112

En 18-årig mand fra Sønderborg er tidligere blevet taget i bil, selvom han ikke har kørekort – og det har gjort, han er fradømt retten til at tage timer hos en kørelærer.

“Og tirsdag aften kom han kørende sammen med nogle venner i en varebil tæt ved Q8-tanken i Sønderborg”, siger Peter Baum fra Politiet.

Bilen blev standset og i den sad der tre ret nervøse unge mænd.

“Der var føreren, som ikke har kørekort. Han får en stor bøde og så tog vi hans bil, fordi det ikke er første gang, vi har standset ham i den”, siger Peter Baum til SønderborgNYT. Men ikke nok med det. En narkometertest viste, at manden var påvirket af kokain og hash.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet kigger bilen igennem og finder 97,4 gram hash.

“De tilhørte den ene af de to passagerer – en 15-årig dreng – og det kommer til at koste ham 5000 kroner i bøde”, siger Peter Baum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...