Politiet tog bilen plus hash-klumpen og delte et par bøder ud

12. oktober 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

En 18-årig mand fra Sønderborg er tidligere blevet taget i bil, selvom han ikke har kørekort – og det har gjort, han er fradømt retten til at tage timer hos en kørelærer.

“Og tirsdag aften kom han kørende sammen med nogle venner i en varebil tæt ved Q8-tanken i Sønderborg”, siger Peter Baum fra Politiet.

Bilen blev standset og i den sad der tre ret nervøse unge mænd.

“Der var føreren, som ikke har kørekort. Han får en stor bøde og så tog vi hans bil, fordi det ikke er første gang, vi har standset ham i den”, siger Peter Baum til SønderborgNYT. Men ikke nok med det. En narkometertest viste, at manden var påvirket af kokain og hash.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet kigger bilen igennem og finder 97,4 gram hash.

“De tilhørte den ene af de to passagerer – en 15-årig dreng – og det kommer til at koste ham 5000 kroner i bøde”, siger Peter Baum.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...