Politiet tog sig af trusler, våben og skidt opførsel

18. januar 2016 112

Natten til lørdag blev en 22-årig mand sigtet for overtrædelse af våbenloven, fordi politiet opdagede, han havde en springkniv med sig i byen. Hvorfor den unge mand havde brug for at have kniv med i byen, havde han ingen Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/10/Politibil-Skråt-forfra-førersiden-300×200.jpg” alt=”Politibil – Skråt forfra førersiden” width=”300″ height=”200″ />forklaring på. Men han slap for at slæbe kniven med hjem og har får også en klækkelig bøde.

Natten til søndag var den gal på Rådhustorvet. Her var en 31-årig mand truende overfor folk på gaden og da politiet ville tale med ham, så truede han også dem. Han blev kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Den samme mand måtte politiet hilse på igen søndag aften, hvor betjente blev sendt til Konkylievej. Her havde den 31-årige banket på hos en 34-årig mand og ville have ham med udenfor.

Her ville den 31-årige afgøre en strid om høj musik. Den 34-årige blev indenfor og det viste sig at være en god idé. Den 31-årige havde nemlig taget et baseball bat til samtalen. Der blev skrevet en rapport om trusler på liv og helbred.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk