Politiet vil gerne i kontakt vidne til forsøg på voldtægt

5. juli 2018 112

Syd- og Sønderjyllands Politi håber fortsat at få kontakt til et vidne i forbindelse med en anmeldelse om forsøg på voldtægt i Sønderborg.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog onsdag den 4. juli 2018 klokken 11.29 en anmeldelse fra en 17-årig kvinde om, at hun var blevet forsøgt voldtaget på en grussti bag Mølleparkens Plejehjem i Sønderborg klokken cirka 10.00.

Den formodede gerningsmand, en 16-årig mand, blev anholdt onsdag aften klokken 23.22, sigtet for forsøg på voldtægt, og blev torsdag klokken 12.30 fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med efterforskningen håber politiet fortsat at få kontakt med et vidne, der anråbte den forurettede og gerningsmanden.

Signalement

Kvinden beskriver vidnet som:

  • 60 – 70 år
  • Dårligt gående
  • Han råbte ”Hallo – hvad har I gang i”

Vidnet samt borgere, der i øvrigt har kendskab til hændelsen, kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Sport, Sønderborg

Fluens Simon Bak vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering

29. november 2021 Sport

Det blev Fluens 26-årige profil, Simon Bak, der lørdag vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering til PDC’s Q-School. Sejren indebærer blandt andet, at Simon Bak får dækket tilmeldingsgebyret til Q-School, hvilket svarer til godt og vel 3.350 danske kroner. Igen et bevis på at han hører hjemme i toppen af Dansk Dart. Simon Bak var, ligesom […]

Læs mere...