Politiet vil have fængslet afrikaner der befamlede 16-årig pige

16. november 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Politiet vil have den 22-årige afrikaner, der tirsdag aften befamlede en 16-årig pige sat bag lås og slå.

“Onsdag middag fremstiller viden 22-årige afrikanske mand – der tirsdag aften blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse – for en dommer i et grundlovsforhør i Retten i Sønderborg”, siger Svend Erik Lassen fra politiet..

”En 16-årig pige kom gående ad Jernbanegade og ud foran Lagkagehuset blev hun passet op af manden, som pressede hende op i en krog og befølte hende uden på tøjet”, sagde Erik Lindhardt, vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi tirsdag aften til SønderborgNYT.

Den 16-årige pige gav politiet et godt signalement af den 22-årige gerningsmand, som hurtigt blev fundet på asylcentret i Sønderborg hvor han blev anholdt og kørt til politigården i Sønderborg.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...