Politiet vil have fængslet en person for forsøg på manddrab

28. november 2021 112

Søndag fremstiller politiet en person i et lukket grundlovsforsøg ved Retten i Sønderborg og målet er at få varetægtsfængslet vedkommende for forsøg på manddrab.

Vedkommende blev anholdt lørdag aften på Hvedemarken, hvor politiet rykkede ud til en lejlighed, hvor der var en, som var blevet stukket med kniv.

Vidner fortalte lørdag aften til SønderborgNYT, at der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil ud for en opgang på Hvedemarken

Samme vidner fortalte også, at en person er båret ud i en amulance og kørt fra stedet med politieskorte, mens en anden person – som var iført en hvid dragt af den slags, som politiet trækker anholdte i, når der skal beskyttes eventuelle spor – blev sat ind bag i en politibil og kørt fra stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev bekræftet af vagthavende hos politiet, som ikke kunne fortælle yderligere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...