Politiet vil have røver bag lås og slå

11. februar 2021 112

Torsdag formiddag skal en 36-årig mand fra Sønderborg i grundlovsforhør, hvor målet for politiet er, at dommeren varetægtsfængsler ham.

“Onsdag eftermiddag var den 36-årige i Bilka, hvor han stjal oksekød for 800 kroner. Han gik igennem kasselinien uden at betale og da personalet reagerede, så truede han dem”, siger Thomas Berg fra politiet.

Det lykkedes personalet at tilbageholde manden.

“Og han blev anholdt, da vi nåede frem og fordi han har lavet noget lignende tidligere, så bliver han fremstillet i grundlovsforhør”, siger Thomas Berg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Straffeloven siger:

For røveri straffes med fængsel indtil seks år den, som for derigennem at skaffe sig eller andre uberettiget vinding ved vold eller trussel om øjeblikkelig anvendelse af vold fratager eller aftvinger nogen en fremmed rørlig ting, bringer en stjålen ting i sikkerhed eller tvinger nogen til en handling eller undladelse, der medfører formuetab for den overfaldne eller nogen, for hvem denne handler.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...