Politiet vil have vanvidsbilist varetægtsfængslet

31. oktober 2022 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Opdatering: Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Mandag klokken 13 bliver en 21-årig mand fra Sydals fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Sønderborg – og det skyldes, at han er sigtet for en række trafikforseelser efter en episode søndag

Politiet fik søndag en anmeldelse om vanvidskørsel. En bil skulle have påkørt nogle færdselstavler og den skulle holde ved en tankstation, så vi sender en patrulje af sted, men på vej derud får vi nye oplysninger om, at samme personbil skulle have påkørt nogle andre personbiler, der holdt i kø ved krydset. Også med høj hastighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da politiet nåede frem, optrådte bilens fører aggressivt over for patruljen og forsøgte at tage fat i den ene betjents tjenestepistol.

”Han har så hårdt fat, at de må kæmpe i længere tid for at få ham til at løsne grebet igen”, sagde politiets pressechef.

Den 21-årige mand blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel, at køre i narkopåvirket tilstand og for trusler mod politiet – og nu vil Anklagemyndigheden have ham varetægtsfængslet.

13. juni 2024 112, Sønderborg

Røg fra skraldespand

13. juni 2024 112

Torsdag middag måtte brandfolk fra Station Sønderborg en tur til Rutebilstationen. “Der kom røg op fra en skraldespand, så vi hældte vand på og kørte hjem igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jesper Grau, til SønderborgNYT.

Læs mere...