Politikere er uenige om en natursti på Kær halvø

2. februar 2023 Politik

Tilbage i 2016 besluttede det daværende byråd, der skal laves en natursti på Kær halvø og der er lavet aftaler med en række lodsejere

I mellemtiden har den ene ejendom skiftet ejer og er overgået fra et erhvervsejerskab til privat beboelse. Den nye ejer vil blive stærkt generet af, at få en offentlig sti oven for kystskrænten på et område, som udnyttes som privat haveareal.

Forvaltningens to forslag til Natur, Klima og Miljøudvalget er, at der eksproprieres en del af haven ved den ejendom, som har skiftet ejer eller ca. 1100 meter stiforløb skal forlægges, så det i stedet fremstår som en vandrerute ad dels kommuneveje og dels markareal ca 500 meter væk fra kysten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er glad for, jeg fik lov til at komme med et ekstra forslag, som er kommet fra borgere på Kær”, siger udvalgsmedlem Daniel Staugaard fra Venstre.

“Desværre kom der en flertalsafgørelse og sagen er begæret i Byrådet”, siger han til SønderborgNYT

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...