Politikerne er endnu ikke helt klar til at skære i busdriften

6. december 2022 Politik

På mødet i Teknik-, By- og Boligudvalget i dag, tirsdag, skulle de folkevalgte have taget stilling til, hvor i busdriften, der skal spares, men i stedet blev forvaltningens spareforslag – bortset fra et enkelt – sendt retur.

“De var skrevet sådan, at det ikke var muligt at ændre på nogle af dem og det vil vi gerne have mulighed for”, siger næstformand Kristian Beuschau til SønderborgNYT.

Det var også præcis det, som Tage Petersen fra Venstre havde regnet med.

“Vi ændrer sagen til en drøftelse og så må vi tage beslutningen på et ekstra møde”, sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bybusserne er skrevet ind i spareforslaget og her er de folkevalgte klar til at skære.

“Her vil vi spare gennem en ændring af ruterne og dem beder vi Sydtrafik og forvaltningen om at lave”, siger Kristian Beuschau.

Mange mener, busserne er et glimrende sted at spare, fordi kun få benytter dem. Men det mener borgmesteren ikke.

“Her hos os vil vi jo gerne have, at folk også bor i de mindre byer og der er mennesker, som er afhængige af busserne, når de skal til og fra skole eller jobbet”, sagde borgmesteren tilbage i september.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...