Politikerne har god tid til budgetforhandlingerne

22. september 2022 Politik

Efter onsdagens Økonomiudvalgsmøde blev borgmester Erik Lauritzen spurgt, hvordan det går med budgetforhandlingerne, men det ville han ikke løfte sløret for.

“Vi mødes til forhandlinger igen tirsdag, mandag og på onsdag og så ser vi, hvilke andre dage, vi også skal mødes”, siger borgmesteren.

Den 3. oktober er sidste chance for partier, der ville komme med ændringsforslag til budgettet.

“Men så længe alle partier er med i forhandlingerne, så har den dato ingen betydning. Så har vi frem til den 12. oktober til forhandlinger”.

Alle Byrådets partier er en del af flertalsgruppen, men ifølge borgmesteren er det ikke en garanti for, der bliver enighed om budgettet.

“Skulle et parti forlade forhandlingerne, så betyder det ikke et farvel til pladsen i flertalsgruppen”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...