Politikerne ser gerne Kong Christian den X’s bro åbner hver halve time

14. marts 2018 Politik

Hvert år i sejlersæsonen krydser op til 3.000 lystsejlere Kong Christian den X’s bro, og samtidigt skal op imod 10.000 bilister dagligt over samme bro.

Det er derfor en udfordring at finde et niveau for broens åbningstider, der både tilgodeser sejlernes og bilisternes behov.

I sommerhalvåret 2017 blev der forsøgsvis – efter ønske fra sejlere – ændret på åbningstiderne for Kong Chr. den X’s bro.

Forvaltningen forslog med baggrund af erfaringerne med forsøgsordningen i 2017, at det politiske udvalg tirsdag godkendte, at Kong Chr. den X´s Bro i sejlersæsonen 2018 åbnes på minuttal 38 i tidsrummet mellem kl. 06.30 – 22.00.

Men det gjorde politikerne ikke.

De vil gøre endnu mere for de mange sejlere i Alssund og nu skal forvaltningen til det kommende udvalgsmøde undersøge konsekvenser og muligheder for broåbning to gange i timen i juli og august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...