Politikerne skal beslutte om der skal Gadeteaterfestival til byen

24. april 2014 Kultur

by9På baggrund af festivalens succes i 2013, er der igen i år skabt en mulighed for at trække Danmarks Internationale Gadeteaterfestival til Sønderborg som en del af ”Sommer i Sønderborg” programmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På onsdag skal Økonomiudvalget bestemme sig for, om der er enighed med Kulturudvalget, der gerne vil have festligt og underholdende teater i gaderne igen.

Programmet indeholder 10 forestillinger, 1 interaktiv installation og 1 meget enkel parallelaktivitet om kunst-i-gaden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forestillingerne kommer fra seks forskellige europæiske lande inklusiv Danmark.

Udover et rigt program vil Sønderborg indgå i den landsdækkende promotion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste år deltog 16 danske kommuner i projektet og dermed blev Sønderborg profileret i det fælles markedsførings-materiale.

Med Danmarks Internationale Gadeteaterfestival kan Sønderborg Kommune igen i år tilbyde international scenekunst i det offentlige rum til alle byens borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med projektet er der stor mulighed for, at begejstre publikummer i alle aldre – ikke mindst børn og unge, så interessen for gadeteater vokser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...