Post: Brevporto stiger fra 9 til 10 kroner

1. oktober 2014 Erhverv
Postbudene cykler for kroner i kassen, fordi de har færre breve med sig.

Postbudene cykler for få kroner i kassen, fordi de har færre breve med sig.

Siden år 2000 er godt to ud af tre breve forsvundet fra det danske brevmarked, og det er netop på grund af det massive fald i mængden, at Post Danmark har besluttet at hæve priserne. Det sker samtidig med, at kalenderen for 2015 tages i brug.

“Vi har mange af de samme serviceforpligtigelser som tidligere, men der er færre breve til at betale for, at vi udfører dem. Og selv om vi har effektiviseret og rationaliseret, betyder det, at hvert enkelt brev skal betale en større del af de faste omkostninger, der er forbundet med at drive et fintmasket distributionsnet”, skriver Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...