Postdistrikt 6440 er kommet på nettet – Augustenborg.dk

1. september 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Iværksætter og ildsjæl Jeanette Alsgaard Myllerup fik ideen til en byportal, da hun blev opmærksom på, at en busfuld interesserede medarbejdere fra NaturErhvervsstyrelsen ikke havde fået tilbudt en guidet rundvisning i Augustenborg – det nye hjemsted for deres arbejdsplads.

Postdistrikt 6440

Postdistrikt 6440

“Ingen havde fortalt medarbejderne om de mange gode faciliteter, som Augustenborg har at byde på, og de anede ikke, at der er en stor skole, tre børnehaver og en moderne sportshal i byen.

Derfor stillede jeg mig til rådighed som “byguide”, og sammen med nogle af byens foreninger, skolen og hallen blev der lavet en rundvisning med forskellige stop gennem byen”, siger Jeanette Alsgaard Myllerup i en pressemeddelelse.

“Desværre fik byen ikke meget omtale i medierne ifm.

Artiklen fortsætter under annoncen

styrelsens udflytning – faktisk kunne man på et tidspunkt få det indtryk, at Augustenborg Slot ligger i Sønderborg by. Det kan byportalen forhåbentlig rette op på”, siger hun.

“Under arbejdet med byportalen blev jeg faktisk meget overrasket over, hvor mange foreninger og gode faciliteter, der findes i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er vi klar med en foreningsoversigt og en elektronisk byguide, hvor byens mange forskellige aktiviteter er markeret med balloner på et kort. Pludselig var kortet helt fyldt med balloner, så det skal naturligvis videreformidles til alle potentielle tilflyttere”.

Jeanette Alsgaard Myllerup er translatør og flyttede til Augustenborg sammen med sin mand i 2004.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som tilflytter føler hun sig godt rustet til at fortælle om det at blive en del af et lille samfund, hvor folk stadig hilser på hinanden – også dem de ikke kender, og hvilke fordele og muligheder livet i en lille by bringer med sig.

Byportalen henvender sig ikke kun til tilflyttere, men kan også bruges af turister og lokale, som vil vide noget om, hvad Augustenborg har at byde på.

Augustenborg.dk er et privat initiativ, som drives på frivillig basis.

Se den HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...