Poul Erik Bech Fonden søger foreninger der har brug for penge

5. maj 2020 Sønderborg

Du kan hjælpe Poul Erik Bech Fonden med at finde frem til de frivillige foreninger, som gør en forskel for børn. Det kan for eksempel være foreninger, der arrangerer udflugter for børn, støtter dem i at have en aktiv fritid, eller hjælper familier, der ikke har mange midler i hverdagen.
Via overskuddet i mæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech modtager fonden hvert år udbytte til uddeling. Sidste år modtog fonden 10 millioner kroner fra mæglervirksomheden, og fondens bestyrelse ønsker, at midlerne skal ud og gøre gavn og ikke opspares i fonden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ved udvælgelsen af projekter lægger vi vægt på, at frivillige kræfter er involveret og at støtten gives direkte til slutbrugeren. Fonden ønsker at være med til at skabe glæde og lyspunkter for de, der trænger til flere smil i hverdagen” siger direktør i fonden Jane Bech i en pressemeddelelse.

Hun fortsætter:

“Vi har siden oprettelsen af fonden hvert år bl.a. støttet BROEN Danmark, fordi de virkelig gør en stor forskel for udsatte børn og unge over hele landet. Når man taler med en frivillig fra BROEN, er man ikke et sekund i tvivl om, at de har hjertet på rette sted og gør alt for, at børnene skal få succes og opbygge nogle gode sunde relationer via deres fritidsinteresser. Desuden har fonden støttet en lang række andre foreninger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senest har følgende foreninger modtaget støtte af Poul Erik Bech Fonden: Kolonibanden, Børnenes Kontor i Aalborg, Mellemfolkeligt Samvirke, Egedal Flygtningenetværk, Familieforeningen Skt. Klemens, Mentor Gestus og Pangæa Børneklub. Foreninger, der har brug for en håndsrækning, kan læse mere og søge her på fondens hjemmeside. 

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...