Praktikanter i beskyttet beskæftigelse i Universe igen i 2016

23. november 2015 Erhverv
Dan fortæller om den uniform, som de skulle bære på Universe

Dan er på tur for at fortælle om sit arbejde i Universe. Foto: Sønderborg Kommune

Artiklen fortsætter under annoncen

I sommeren 2015 var ni borgere under Den Beskyttede Beskæftigelse i Sønderborg Kommune i praktik hos Universe Science Park i Nordborg. Det var en succes, og både gæster og praktikanter har haft stor glæde af ordningen, der fortsætter i 2016, enten i Universe eller andre steder. For tiden er de ni praktikanter på turné for at fortælle om deres oplevelser, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Praktikanterne har opbygget nye ressourcer og kompetencer og har løst en række opgaver, der har givet gæsterne i parken en ekstra god oplevelse af service.

Artiklen fortsætter under annoncen

Praktikforløbet var et pilotprojekt finansieret af socialudvalget og arbejdsmarkedsudvalget. Efter en evaluering af projektet har Socialudvalget nu besluttet at projektet, som kaldes ”Turisme på Nordals”, forsætter i 2016.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle brandmændene og -kvinderne

29. juli 2021 Samfund

På egne og på fællesskabets vegne udtrykker borgmester Erik Lauritzen en kæmpestort tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og de fleste af os nyder sommeren, så har mange mange ansatte og frivillige i vores beredskab knoklet med een af de værste brande i nyere tid […]

Læs mere...