PRIME IS COMING – rock og metalkoncert støtter Børnecancerfonden

31. januar 2018 Kultur

Den 24. februar kl. 19 kan du høre en rock- og metalkoncert i Sønderborghus og samtidig støtte Børnecancerfonden.

Efter sidste års stærke debut, drager Danmarks mest aktive rock og metal mangement & label Prime Collective ud i det danske land igen. Med sig har de nogle af kongerigets mest spændende bands, deriblandt SIAMESE og APHYXION. Denne ”nye garde” af dansk metal og rock, vil præsentere sig for de danske lyttere og fans, alt imens de samler ind til et godt formål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grundlæggeren af Prime Collective, Mirza Radonjjca, siger om tanken bag konceptet:

Jeg har kræften enormt tæt på kroppen. Jeg har mistet min far til kræften ligesom jeg har mistet en onkel, mens en anden har levet med kræften siden han var 18 år gammel. Jeg drømte derfor at være læge som lille, men mit talent lå inden for musik, og nu forsøger jeg at hjælpe på andre måder”. 

Sidste år blev der indsamlet 13.000 kr. til Børnecancerfonden, efter bare tre koncerter. I år er konceptet blevet udvidet til det dobbelte – og der håbes dermed på at kunne indsamle et endnu større beløb ind til de kræftramte børn.

Konceptet er bygget op omkring korte og intense koncerter, der vil fungere som en forsmag og introduktion til hvert enkelt band. Og i år kommer PRIME IS COMING i Sønderborghus.

Køb din BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk