Prinsesse Marie delte præmier ud til camp-deltagere

16. april 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Efter fire dages intenst arbejde med historie, demokrati og digitale formidlingsformer sluttede ungdomscampen Young Digitals for 300 unge fra Danmark og Tyskland tirsdag eftermiddag med et stort afslutningsshow på Alsion i Sønderborg. På scenen stod bl.a. standup-komikeren Thomas Warberg og poptrioen L.I.G.A, mens H.K.H. Prinsesse Marie delte præmier ud.

Prinsesse Marie

Prinsesse Marie

Artiklen fortsætter under annoncen

”Politikerne tættere på borgerne”, ”Masser af folkeafstemninger” og ”Samme rettigheder til alle”.

Det var nogle af budskaberne i den demokrati-erklæring, som 300 unge fra Tyskland og Danmark tirsdag eftermiddag afgav i forbindelse med afslutningsshowet for ungdomscampen Young Digitals i Sønderborg.

De unge har været samlet siden lørdag aften for at diskutere demokrati, historie og digitale formidlingsformer i forbindelse med markeringen af 1864-krigen.

Det betyder, at de har kastet de traditionelle historiebøger væk og i stedet fået viden, diskuteret og kommunikeret via fx sociale medier som Facebook og Instagram, ligesom de har prøvet alt fra interaktive borde og gulve til computerbriller.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...