Prinsesse Marie delte præmier ud til camp-deltagere

16. april 2014 Kultur

Efter fire dages intenst arbejde med historie, demokrati og digitale formidlingsformer sluttede ungdomscampen Young Digitals for 300 unge fra Danmark og Tyskland tirsdag eftermiddag med et stort afslutningsshow på Alsion i Sønderborg. På scenen stod bl.a. standup-komikeren Thomas Warberg og poptrioen L.I.G.A, mens H.K.H. Prinsesse Marie delte præmier ud.

Prinsesse Marie

Prinsesse Marie

Artiklen fortsætter under annoncen

”Politikerne tættere på borgerne”, ”Masser af folkeafstemninger” og ”Samme rettigheder til alle”.

Det var nogle af budskaberne i den demokrati-erklæring, som 300 unge fra Tyskland og Danmark tirsdag eftermiddag afgav i forbindelse med afslutningsshowet for ungdomscampen Young Digitals i Sønderborg.

De unge har været samlet siden lørdag aften for at diskutere demokrati, historie og digitale formidlingsformer i forbindelse med markeringen af 1864-krigen.

Det betyder, at de har kastet de traditionelle historiebøger væk og i stedet fået viden, diskuteret og kommunikeret via fx sociale medier som Facebook og Instagram, ligesom de har prøvet alt fra interaktive borde og gulve til computerbriller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...