Prinsgemalens digtoplæsning: Ingen parkering ved Augustiana

27. juli 2015 Kultur

Når Prinsgemalen og skuespiller Ghita Nørby læser Prinsgemalens digte højt på torsdag i Augustiana Skulpturpark, starter arrangementet klokken 18.30.aug

Digtoplæsningen er gratis for alle, og arrangørerne råder publikum til at komme i god tid og om muligt komme til fods eller på cykel, da parkeringspladserne tættest på Augustiana ikke vil kunne bruges.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommer man i bil, vil det være muligt at parkere på parkeringspladserne ved Augustenborghallerne, havnen, dæmningen, pladserne på Palævej samt ved det gamle rådhus.

Husk madkurven

.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Digtoplæsningen bliver arrangeret med en udendørs havefest, hvor publikum på tæpper sidder tættest på scenen, mens publikum, der medbringer stole, kan sætte sig bag ”tæppe-zonen”.

Der er lagt op til, at publikum kan hygge med mad og drikke på græsset i tiden op til og under arrangementet. Man er velkommen til at tage egen madkurv med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...