Processen til Fremtidens Rådhus sættes i gang

9. december 2020 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget havde de folkevalgte en debat om Fremtidens Rådhus, hvor en del af planen er, at flere forvaltninger flytter tættere på Rådhuset.

“For at flytte forvaltninger, så skal det give mening, så det er ikke alt, der skal trækkes ind i Sønderborgs bymidte”, siger borgmester Erik Lauritzen efter udvalgets møde. Han fortæller, at der i samme proces skal kigges på, hvor det er muligt at kommunen flytter fra lejede til egne lokaler.

“Vores kulturforvaltning sidder flere steder, Socialforvaltningen bor til leje på Ellegaardvej og vi har også Børne- og Uddannelsesforvaltningen samt Jobcenter i lejede lokaler”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis ikke der er egnede lokaler tæt på Rådhuset, så er det muligt, at det skal overvejes, om der skal bygges og hvor meget, der så eventuelt skal bygges.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Film om LGBTQ+ i Sønderborg får premiere i Kinorama

8. februar 2023 Kultur

En ny dokumentarfilm om LGBTQ+ miljøet i Sønderborg får nu premiere i byens biograf, Kinorama, tirsdag den 21. februar klokken 18.00. Filmen hedder Forenet i Mangfoldighed, og du har kun den ene chance for at se filmen i biografmørket og møde instruktøren. Der er nemlig tale om en særlig forestilling. I filmen går instruktør og […]

Læs mere...