Processen til Fremtidens Rådhus sættes i gang

9. december 2020 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget havde de folkevalgte en debat om Fremtidens Rådhus, hvor en del af planen er, at flere forvaltninger flytter tættere på Rådhuset.

“For at flytte forvaltninger, så skal det give mening, så det er ikke alt, der skal trækkes ind i Sønderborgs bymidte”, siger borgmester Erik Lauritzen efter udvalgets møde. Han fortæller, at der i samme proces skal kigges på, hvor det er muligt at kommunen flytter fra lejede til egne lokaler.

“Vores kulturforvaltning sidder flere steder, Socialforvaltningen bor til leje på Ellegaardvej og vi har også Børne- og Uddannelsesforvaltningen samt Jobcenter i lejede lokaler”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis ikke der er egnede lokaler tæt på Rådhuset, så er det muligt, at det skal overvejes, om der skal bygges og hvor meget, der så eventuelt skal bygges.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...